Instrumentförsäljning och hyrköp nära Borås

Ska du skaffa en fiol, viola, cello eller kontrabas? Hos new.music kan du köpa och hyrköpa både nya och begagnade stråkinstrument som passar dig som är elev på kulturskolan. Mer information om vad det innebär att hyrköpa kan du hitta här.

Jag som har startat new.music heter Jonas. Jag är stråkmusiker och -pedagog och tror starkt på att det är viktigt att provspela och att ha en kontakt på plats ifall man behöver hjälp med sitt instrument. Jag finns strax utanför Borås och vill framförallt finnas för dig som bor i Sjuhäradsbygden.

Alla mina instrument håller en bra kvalité och är inställda och genomgångna av professionella instrumentmakare. Jag erbjuder framförallt helstora instrument men har även tillgång till instrument för mindre barn på förfrågan.

Utöver instrument erbjuder jag tillbehör såsom stråkar, strångar, lådor och harts. Behöver du något till gitarr, slagverk eller blåsinstrument kan vi även ta hem dessa till bra priser. Jag jobbar ihop med GEWA-music, titta gärna in på deras hemsida för att kolla in hela sortimentet.