Hantering av kakor

new.music production uses cookies on www.new-music.se. By using this website, you consent to the following policy and the use of cookies.

På denna sida får du information om vad kakor är, hur vi använder kakor och hur tredjepart som vi samarbetar med använder kakor på denna webbplats, dina valmöjligheter angående kakor och vidare information om kakor.

Vad är kakor

Kakor are små textfragment som skickas av en webbsida till din webbläsare. Texten sparas som fil i din webbläsare och möjliggör webbplatsen att känna igen dig samt att förenkla och förbättra din användning av hemsidan. Kakor kan gälla en enstaka användning av webbplatsen eller lagras under längre tid.

Hur använder new.music publication kakor

Ett antal kakor kan sparas i din webbläsare när du besöker och använder denna webbplats. Vi använder kakor i följande ändamål: för att möjliggöra särskilda funktioner på webbplatsen, analyser och för att spara inställningar. Vi använder både kakor som används under enstaka användningar såsom långvariga kakor samt olika typer av kakor. Vissa kakor må vara nödvändiga för att identifiera användare samt att förhindra bedrägerier.

Kakor från tredjepart

Utöver våra egna kakor kan vi även använda kakor från tredjepart för att rapportera användarstatistik av sidan osv.

Vilka val har du angående kakor

Om du vill radera eller låta din webbläsare radera eller blockera kakor kan du hitta information om hur du gör hos webbläsarens leverantör. Observera att du eventuellt inte kan använda dig av webbplatsens alla möjligheter såsom användarkonto och beställning om du inte accepterar kakor. Vissa sidor kan även visas felaktig om kakor blockeras eller raderas.

Hitta mer informatio om kakor

På följande sidor kan du få mer information om kakor och tredjeparts webbplatser:

När du använder denna webbplats samlas data kring:

  • Produkter som du tittar på för att i framtiden visa dig andra produkter du kan vara intresserad i.
  • Platsuppgifter, IP-adress och vilken webbläsare du använder: Denna information behövs till exempel för att beräkna skatter och leveranskostnader.
  • Leveransadress: Vi behöver veta detta för att kunna beräkna leveranskostnaden.
  • Vi använder oss av kakor för att visa innehållet i din varukorg.

Vi kommer att lagra all information som du anger på kassasidan när du lägger en beställning. Denna information kommer att användas under framtida beställningar för att automatiskt fylla i kassasidan.

Vanligtvis sparar vi information om dig så länge vi behöver den för de anledningar vi samlat in och använder den. Av rättsliga skäl behöver vi inte spara den längre än så.

Dessa riktlinjer skapades med hjälp av exemplet från TermsFeed som hittas här.